Уеб сайтовеОнлайн магазиниУеб приложения
Изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, електронни магазини, уеб сайтове за интернет търговия
Свободни уеб решения
Изработка на онлайн магазини Печат E-mail

Въпреки нюансите в термините за електронната търговия, всички знаем, че говорим за едно и също - интернет представлява почти перфектната среда за търговия и продажби. Вие най-вероятно вече знаете повече или по-малко за електронната търговия, може би сте пазарували някога онлайн или го правите (все по-) редовно, а не е изключено вече да имате идея как може да продавате повече или да достигнете до нови пазари  именно чрез това чудо на технологиите, което наричаме просто онлайн магазин.

Електронната търговия и електронният бизнес като цяло стават все по-популярни с всеки изминал ден и вече огромен брой потребители се възползват от удобствата на пазаруването в интернет магазините. Все повече компании и отделни предприемачи отварят онлайн магазини като ефективен и удобен начин да достигнат до нови клиенти и да предоставят допълнително удобство на съществуващите.

Достъпът до световните пазари вече не е запазена територия само за мултинационалните корпоративни гиганти. Онлайн магазинът ще ви даде възможност да продавате директно на стотици милиони потенциални клиенти от цял свят. А общата стойност на притежание на този мощен инструмент за глобални продажби е съизмерим с разходите, които търпи кварталната бакалия с няколкостотин потенциални клиента. Всичко това формира един много висок коефициент на възвръщаемост на инвестицията в електронен магазин.

Вашият онлайн магазин ще е отворен 24 часа в денонощието, 365 дни в годината и може да обслужва хиляди потребители едновременно напълно автоматизирано. Единствена ви грижа са актуалността на продуктите и цените и обработката на поръчките.

Това допълнително се улеснява от пълния контрол над администрацията на вашия онлайн магазин - без допълнителни разходи за софтуер или хардуер - нужен ви е само интернет браузър и връзка към глобалната мрежа.  

Изграждаме електронните магазини на базата на водещи системи за онлайн магазини, доказали ефективността си чрез стотици хиляди инсталации по цял свят.

Нашите онлайн магазини притежават цялата стандартна функционалност, която може да се очаква от един съвременен електронен магазин. Съществува възможност за разширяване с модули от трети страни, както и специално разработени по ваше задание такива.

С изработения от нас онлайн магазин ще получите инструменти за управление на:

 • Продуктов каталог – категории продукти и продуктите в тях
  - управление на неограничен брой продуктови категории и подкатегории
  - управление на неограничен брой продукти
  - пълно описание на продуктите - текст, цена, тегло, спецификации, снимка ( при желание - галерия с изображения и/или  галерия с видео) и много други
 • Производители / Доставчици
  - сортиране по производител, марка
  - връзка към уеб страницата на производителя за всеки отделен продукт
 • Клиенти и поръчки
  - управление на неограничен брой потребителски акаунти,
  - управление на неограничен брой поръчки
  - управление на статус на поръчки, автоматично уведомяване при смяна на статуса
  - възможност за финансови отчети  - по продукти, за периоди, по клиенти и др.
 • Разплащане и доставка
  - поддържат се различни методи на разплащане (български и международни, онлайн и офлайн)
  - поддържат се всички големи куриерски фирми в България и по света
 • Меню с информационни страници – информационна секция в магазина със например със страници, описващи условията за покупка, доставката, разплащането и др. по ваша преценка
 • Общи настройки на магазина
 • Настройка на валути и данъчни ставки 
 • Настройка на езици
 • и мн. др.

Тъй като нашия опит показва, че всеки отделен търговец има свои специфични виждания и изисквания към своя онлайн магазин, ние сме готови  да добавим / променим / оптимизираме / разширим всяка една от функциите, които ви предлагаме в стандартния пакет. Ние можем да  "приспособим" софтуера  и функционалността на системите, които движат вашия онлайн магазин, към вашите нужди, така че да не се налага вие да правите обратното.
 
Освен това ние ще се погрижим и за:
 • добрия вид и удобството на използване на вашия онлайн магазин
 • първоначалното въвеждане на съдържанието на онлайн магазина - продуктовия каталог, информационни страници и др. 
 • доброто позициониране в търсачките на вашия онлайн магазин, за да ви откриват онези, които търсят
 • точната и пълна статистика на посещенията, поръчките, финансовите отчети, за да сте наясно с цифрите и да вземате информирани решения
 • обучението на ваши служители за работа с администрацията на онлайн магазина - администрация на продуктовия каталог, управление на поръчки и плащания
 • техническата поддръжка - ще осигурим максимално бърза реакция при възникнали проблеми, открити грешки в софтуера, нужда от промяна или добавяне на функционалност към вашия онлайн магазин

 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН СЕГА  >>>

 
© 2019 Optimall Solutions Ltd.